Hacı Yılmaz Emine Urhan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası koruyabilen demokrasi kültürünü benimsemiş; kendini bilen ve kendine güvenen; üreten ve sorun çözen; sosyal ve psikolojik yönden sağlıklı; milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştiren ve topluma önderlik eden bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: 21. yy gerektirdiği bilgi, beceri ve yeteneklere sahip, kendini en iyi şekilde ifade edebilen, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan doğru dini bilgiler ve çağın gerektirdiği becerilerle donanmış bireyler yetiştiren, toplumun sağlıklı dini değerleri edinmesini sağlayan bir eğitim kurumu olmak.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 15.25
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza korucuktan, Pınarkentten, Akhandan, Aktepeden, Anafartalardan, Deliklitaştan, Dokuzkavaklardan, Sevindikten ve Eskihisardan servisimiz vardır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Yerel yerleştirme ile en düşük:52 en yüksek:95
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Puanlı okullara %15-%20, Puansız okullara bölgesel yerleştirme
Sportif Etkinlikler: Okulumuz her türlü branşta takım çıkartıp turnuvalara katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Teams yarışmasına katıldık ve ortalamanın üstünde başarı gösterdik.
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ---
Kontenjan Bilgileri: Kız:231 Erkek: 251 Toplam: 482

WEB - https://haciyilmazemineurhanandlihl.meb.k12.tr

Adres - KARŞIYAKA MAH. 2439/6 SK. HACI YILMAZ EMİNE URHAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 2 İÇ KAPI NO 1 PAMUKKALE / DENİZLİ

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz 2013 yılı Kasım ayından itibaren Karşıyaka Mahallesinde yapılan yeni binasında Eğitim öğretime devam etmektedir.

Ulaşım Otobüs veya Minibüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir merkezine 4 km